فهرست مطالب

Journal of English Language Pedagogy and Practice
Volume:7 Issue: 14, Spring - Summer 2014

  • تاریخ انتشار: 1393/03/01
  • تعداد عناوین: 10
|
  • هلن علیزاده، مهناز سعیدی*، نسرین حدیدی تمجید صفحات 1-22

    بعد ازتیوری هوش های چند گانه ی گاردنر معلمین زیادی این تیوری را پذیرفته و سعی کرده اند با نحوه تدریسشان به دانش اموزان در شکوفایی هوش (های) غالب کمک کنند. در شرایط یادگیری زبان خارجی،تمرکز معلمین معمولا" بر روی بهبود دادن مهارتهای ارتباطی است. این روزها، یکی از اصلی ترین راه هایی که مردم با آن ارتباط برقرار می کنند، نوشتن است. بنابراین هدف این تحقیق بررسی رابطه ی احتمالی بین هوش های چند گانه و نوشتار زبان آموزان ایرانی در بین جنسیت های مختلف است. برای انجام این تحقیق 15 زبان آموز دختر و 15 زبان آموز پسر از یک آموزشگاه معتبر زبان انگلیسی در تبریز شرکت کرده اند. این زبان آموزان برای ورود به کلاسهای آموزشگاه از یک آزمون تعیین سطح و مصاحبه عبور کرده اند، با این حال محققین برای اطمینان از همگن بودن سطح مهارتی زبان آموزان آزمون تافل برگزار کردند. پس از یک جلسه معرفی هدف تحقیق، پرسشنامه میداس برای به دست آوردن پروفایل هوش های چندگانه زبان آموزان به عمل آمد. بعد متنی به زبان آموزان معرفی شد و از آن ها خواسته شد که متن را خوانده و خلاصه آن را بنویسند. نوشته های جمع آوری شده برای بدست آوردن صحت دستوری، پیچیدگی کلام  و کیفیت  نوشتاری  آنالیز شدند. نتایج به دست آمده از تحلیل همبستگی حاکی از آن است که نمرات کلی هوش های چند گانه فقط با کیفیت نوشتار زبان آموزان دختر همبستگی مثبت دارد. نتایج تحقیق به معلمین زبان انگلیسی پیشنهاد می کند که نقش هوش های چند گانه در یاد گیری زبان، فرایند تدریس و فراهم آوردن فعالیت های کلاسی موثر که در پیشرفت مهارت نوشتاری زبان آموزان با هوش های متفاوت کمک می کنند توجه کنند. دلالت آموزشی این تحقیق بر تدریس زبان انگلیسی و نوشتار نیز بحث شده است.

    کلیدواژگان: هوش های چندگانه، نگارش، جنسیت
  • مهران داوری بینا*، سید حسین کریمی صفحات 23-39

    پژوهش حاضر که یک تحقیق شبه تجربی بوده و بدنبال بررسی تاثیر انواع مختلف بازخورد اصلاحی نوشتاری معلم بر روی صحت نوشته های زبان آموزان ایرانی در استفاده از حروف تعریف انگلیسی (معین و نامعین) و زمان گذشته ساده (افعال باقاعده و بی قاعده) می باشد. نود و چهار زبان آموز ایرانی در قالب سه گروه آزمایشی شامل گروه بازخورد مستقیم (24نفر)،گروه بازخورد غیر مستقیم (24نفر)،گروه بازخورد مستقیم+غیر مستقیم (24نفر) گروه بندی شدند. همسانی گروه های شرکت کننده از طریق عملکرد آنها در آزمون مهارت و پیش آزمون بررسی شد. در طول شش جلسه ،هر یک از سه گروه بازخورد مربوطه را دریافت کردند.ورقه ها به انضمام توضیحات به دانش آموزان بازگردانده شد. در دو مرحله(پیش آزمون و پس آزمون) دانش آموزان آزمون توصیف تصویر را کامل کردند.نتایج تحلیل واریانس یک طرفه،به لحاظ آماری تفاوت معناداری در عملکرد سه گروه نشان داد.علاوه بر این،تحلیل تعقیبی  Scheffe نشان داد که گروه مستقیم نسبت به گروه مستقیم+غیرمستقیم بهتر عمل کردند و گروه مستقیم+غیرمستقیم نیز نسبت به گروه غیر مستقیم بهتر عمل کردند.

    کلیدواژگان: بازخورد اصلاحی نوشتاری، بازخورد مسقیم، بازخورد غیرمستقیم، صحت
  • اسماعیل فقیه، فائزه نعمتی* صفحات 40-52

    دو ویژگی های اصلی دانش واژگان، وسعت واژگان و عمق دانش واژگان ، نقش اساسی در تحقیقات واژگان دارند. پژوهش حاضر با هدف بررسی رابطه بین دانش واژگان و درک مطلب، و به منظور بررسی  ویژگی های دانش واژگان، وسعت و عمق دانش واژگان، وتاثیر بهتر آ نها در شناسایی عملکرد درک انجام شده است. بنابراین، سه آزمون زبان درک مطلب خواندن، سطح آزمون واژگان و تست وابسته واژگان استفاده شده است. 64 دانشجو در رشته پزشکی در دانشگاه فردوسی مشهد، ایران، در این مطالعه شرکت کردند. نتایج همبستگی پیرسون و تجزیه و تحلیل چندگانه رگرسیون مشخص کرده است که نتایج آزمون در وسعت واژگان، عمق دانش واژگان، و درک مطلب رابطه مثبت داشته اند و وسعت و عمق دانش واژگان به هم مرتبط میباشند.

    کلیدواژگان: وسعت دانش واژگان، عمق دانش واژگان، درک مفاهیم
  • پریسا قادری*، فاطمه بهجت، محمد رستم پور صفحات 53-66

    فناوری اطلاعات امروزه به طور فزاینده ای در زندگی ما ونظام آموزش و پرورش  وارد شده است. زبان آموزان معمولا مشتاق کار با کامپیوترها یا یادگیری با استفاده ازانواع مختلف تکنولوژی مدرن هستند.  این تحقیق به منظور یافتن تاثیر استفاده از وبلاگ روی یادگیری لغت و مهارت نوشتن بود. برای این منظور دو گروه از دانش اموزان  از طریق آزمون بسندگی   OPT بعنوان گروه کنترل و ازمایش انتخاب شدند که این دانش اموزان، درسطح متوسط یک اموزشگاه  زبان در شهرکرد تحصیل میکردند. روش های سنتی تدریس لغت و نگارش برای گروه کنترل استفاده شد و از بلاگ برای گروه ازمایش استفاده شد. بعد از سه ماه اموزش، یک تست لغت و نگارش بمنظور ارزیابی لغات و انشای  زبان اموزان برگزار شد. با استفاده از  ازمون آنکوا نشان داده شد که استفاده از وبلاگ موثرتر از روش های سنتی  اموزش لغت و نوشتن در میان زبان اموزان ایرانی است.

    کلیدواژگان: یادگیری لغت، نگارش به زبان خارجی، وبلاگ
  • رحیله کبیری، ناصر غفوری* صفحات 67-82
    فراگیری لغات کافی در یک زبان خارجی اغلب کار مشکل و خیلی مهمی است. با در نظر گرفتن اهمیت یادگیری و به خاطر سپاری لغات زبان آموزان، درتحقیق تاثیر میزان استفاده از بازیهای واژگانی بر روی یادگیری و به یاد سپاری لغات انگلیسی در کودکان زبان آموز ایرانی سنین پایین زبان انگلیسی در آموزشگاه زبان ایراندوستان در شهر تبریز بررسی شد. بدین منظور زبان آموزان دختر درمحدوده سنی 8-12 سال انتخاب شدند و بردو گروه آزمایشی و کنترل تقسیم شدند. طرح تحقیقی به کار رفته شامل پیش آزمون، پس آزمون و پس آزمون معوق می باشد که تستها توسط معلم بر اساس کتابهای درسی زبان آموزان ساخته شده بود که شامل 20 سوال بود طراحی گردید. گروه آزمایش تحت روش یادگیری لغت توسط بازی قرار گرفتند و در گروه کنترل از متد قدیمی تدریس استفاده شد. محقق از بازی هایی به منظور تدریس لغات انتخاب شده در طی دوره که به مدت یک و نیم ماه و هر جلسه 15 دقیقه به طول انجامید استفاده کرد. بعد از اعمال روش جدید از هر دو گروه امتحان پس آزمون گرفته شد. بعد از دو هفته از زبان آموزان خواسته شد تا یک بار دیگر همان آزمون را تکرار کنند که نمرات آنها  به عنوان نمرات پس آزمون معوق محسوب شد. پژوهشگر با استفاده از 3 دسته از نمرات که از طریق روش آماری  t-testتجزیه شد به یافته هایی دست یافت. بر اساس یافته های تحقیق حاصل بازی لغات در کمک به بهبود مهارت یادگیری و به خاطر سپاری لغات زبان آموزان نقش موثری را ایفا می کند.
    کلیدواژگان: بازی های لغت، یادگیری لغت، به خاطر سپاری، کودکان زبان آموز انگلیسی
  • مهری جلالی*، منوچهر جعفری گهر صفحات 83-101

    مطالعه حاضر به بررسی اثر متفاوت متن های بسط داده شده به عنوان یک نوع آموزش تلویحی بردریافت افعال سببی  زبان انگلیسی توسط زبان آموزان ایرانی پرداخته است. بدین منظور، سه کلاس دست نخورده شامل 75 زبان اموز دختر و پسر با سطح متوسط زبانی به صورت تصادفی به سه گروه تقسیم شدند: فعالیتهای توجه برانگیز که به صورت همزمان بسط داده شده  بودند (22 نفر)، متن هایی که یه صورت ترتیبی بسط داده شده بودند (28 نفر)، و گروه کنترل که متن های بسط داده نشده دریافت کردند (25 نفر). برای اندازه گیری هر یک از این روش ها از تست قضاوت دستوری استفاده شد. نتایج نشان داد که گروه فعالیتهای توجه برانگیز نسبت به گروه بسط درون دادهای متنی دریافت بهتری از نکات دستوری هدف داشتند. یافته ها در مورد قطعیت مفید بودن تمرکز بر شکل قبل از تمرکز بر معنی تردید ایجاد می کند.

    کلیدواژگان: بسط درون داد، بسط درون دادهای متنی، فهالیت های دستوری برانگیزنده توجه، آموزش درون داد محور
  • سکینه صاحبدل، محمدرضا خدادوست* صفحات 102-119
    مقاله ی حاضر به بررسی تاثیر موسیقی حین خواندن آرام بر درک مطلب زبان آموزان ایرانی می پردازد. شرکت کنندگان در این پ‍ژوهش شامل 57 زبان آموز دو کلاس پایه سوم دبیرستان در محدوده ی سنی 14تا 16 سال بودند که سطح مهارت آن ها بر اساس آزمون استاندارد PET پیش متوسطه بود. قبل از اجرای دوره ی آموزشی مورد نظر، هر دو گروه آزمایشی و شاهد به واسطه ی یک پیش آزمون درک خواندن ارزیابی شدند. در گروه آزمایشی، محقق سونات های موتزارت را به عنوان موسیقی پس زمینه پخش کرد و و از زبان آموزان خواست متن ها را به آرامی خوانده، به سوالات درک مطلب پاسخ دهند. در گروه شاهد نیز روند کار همین بود، با این تفاوت که هیچ موسیقی در حین خواندن آرام پخش نمی شد. پس از ده جلسه، از زبان آموزان هر دو گروه خواسته شد به سوالات بخش خواندن از یک آزمون  PET مستقل ولی موازی دیگر به عنوان پس آزمون پاسخ دهند. نتایج آزمون تی مستقل نشان داد که عملکرد گروه آزمایشی در درک خواندن به طور قابل ملاحظه ای از گروه شاهد بهتر بوده و گوش دادن به موسیقی حین خواندن آرام تاثیری مثبت بر درک خواندن زبان آموزان ایرانی دارد. نتایج مطالعه ی حاضر برای زبان آموزان، معلمان و مربیان تربیت معلم و همچنین طراحان برنامه های درسی و مواد آموزشی کاربرد دارد.
    کلیدواژگان: موسیقی پس زمینه، گوش دادن به موسیقی، خواندن آرام، درک مطلب، تاثیر موتزارت
  • سارا رئوف، ماندانا یوسفی* صفحات 120-145
    این تحقیق اکتشافی تلاش کرده است که عدم اطمینان و مدیریت عدم اطمینان را با استفاده از برون فکنی اندیشه در میان دانشجویان مترجمی زبان انگلیسی بررسی کند. شرکت کنندگان در این تحقیق از میان دو گروه دانشجویان در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد که نمره حد نصاب فراگیر مستقل را در آزمون مهارت زبان انگلیسی کسب کرده بودند انتخاب شدند. داده ها با استفاده از روش برون فکنی اندیشه جمع آوری شده است. همچنین برای دستیابی به تفاوت معنادار در عملکرد  مترجمان ازآزمون مجذور کا استفاده گردیده است. نتایج نشان دادند که عدم اطمینان در ترجمه در میان مترجمان حرفه ای بیشتر در سطوح گسترده تر مانند جمله رخ می دهد در حالی که این اتفاق برای مترجمان غیرحرفه ای بیشتر در سطوح کوچکتر مثل واژه صورت می گیرد. همچنین مقایسه در سطوح رفتاری و مراحل ترجمه نیز بیانگر این است که داوطلبان برای مدیریت عدم اطمینان در ترجمه بیشتر تمایل به جستجو در فرهنگ لغت و بازخوانی متن دارند. این تحقیق روش هایی را برای مدیریت عدم اطمینان در ترجمه ارایه کرده است که می توانند مورد استفاده  مدرسین، محققان و مترجمان قرار گیرند.
    کلیدواژگان: عدم اطمینان، مدیریت عدم اطمینان، برون فکنی اندیشه، مصاحبه پس نگر، روش کدگذاری انگلون
  • سارا صالح پور، بیوک بهنام صفحات 146-169
    یادگیری نگارش انگلیسی همواره مانع بسیار بزرگی برای زبان آموزان بوده است. در تلاشی جهت کاهش مشکلاتی که زبان اموزان انگلیسی در سطح پیشرفته در نگارش دارند تحقیق حاضر بر آن شد تا تاثیر آموزش داربستی را از طریق چهارچوبهای نگارش که از گروه های مبسوط واژگانی از پیش ساخته ایجاد شده اند را بررسی کند. برای این منظور 40 زبان آموز دختر در سطح پیشرفته که از میان یک جمعیت 65 نفری انتخاب شده اند بطور تصادفی در دو گروه آزمایشی و کنترل قرار گرفتند. به شرکت کننگان در هر دو گروه یک پیش آزمون قبل از دادن هر گونه آموزشی به آنان و یک پس آزمون نگارش بعد از20 جلسه آموزش داربستی داده شد. نتایج نشان داد که شرکت کنندگان در گروه آموزشی بدلیل برخورداری از آموزش داربستی بهتر از گروه کنترل عمل کردند. روی هم رفته نتیجه گیری می شود که آموزش داربستی از طریق چهارچوبهای نگارش می تواند وسیله مفیدی برای کمک به زبان آموزان سطح پیشرفته در بهبود کیفیت نگارش آنها باشد.
    کلیدواژگان: نگارش، آموزش داربستی، گروه های مبسوط واژگانی از پیش ساخته
  • شبنم وحیدفر، زهره سیفوری* صفحات 170-187
    فصاحت طیف گسترده ایی از مفاهیم از جمله میزان عاطفی و رسمی بودن کلام را در برمی گیرد. محققین با هدف تغیین تنوع کلامی  در نگارش زبان اول و دوم به بررسی ویژگیهای گوناگون کلام نوشتاری پرداخته اند. پژوهش حاضر نیز با هدفی مشابه به مقایسه  میزان کاربرد واژگان عاطفی و رسمی در متون عمومی و عاطفی نوشته شده توسط دانشجویان کارشناسی ارشد آموزش زبان انگلیسی  دانشگاه آزاد اسلامی تبریز پرداخته است. پس از حصول اطمینان از همگنی اولیه آزمودنیها، از آنها خواسته شد تا در مورد دو موضوع  عمومی و عاطفی هر یک دو متن به زبانهای انگلیسی و فارسی بنویسند. کاربرد واژگان رسمی تنها در متون انگلیسی  و بر اساس فرهنگ لغات وبسترمورد سنجش قرار گرفت. بار عاطفی مثبت و منفی واژگان درمتون انگلیسی و فارسی نیز مبتنی بر تعاریف ارایه شده توسط پنبیکر و کینگ (1999) سنجیده شد. نتایج حاصل از تحلیل های آماری تفاوت معناداری بین میزان رسمی بودن واژگان به کار رفته در متون عاطفی و عمومی انگلیسی نشان نداد. در عین حال مقایسه داده های تحقیق نشانگر تفاوت معنادار کاربرد واژگان عاطفی در متون عاطفی و عمومی انگلیسی و فارسی بود. نتایج نیاز ایجاد آگاهی در مورد نقش واژگان در نوشتار را مورد تاکید قرار می دهد.
    کلیدواژگان: سبک نگارش، فصاحت، نگارش، واژگان رسمی، واژگان عاطفی
|
  • Helen Alizadeh, Mahnaz Saeidi *, Nasrin Hadidi Tamjid Pages 1-22

    After Gardner’s Multiple Intelligences Theory (MIT), some language teaching practitioners set out to teach students in a way to help their dominant intelligence(s) blossom. In an EFL context, usually teachers’ main focus is to develop communication skills. Nowadays, writing is one of the main ways by which people communicate. Thus, this study aimed at investigating possible relationship between Multiple Intelligences and writing performance of Iranian EFL learners across different genders. To conduct this study, 15 male and 15 female advanced EFL learners from a reputable institute in Tabriz participated.  They passed through a placement test to enter the course, yet the researchers administered a Test of English as a Foreign Language (TOEFL) to ensure homogeneity in the group. After a session of introducing the project’s purpose, Multiple Intelligence Developmental Assessment (MIDAS) questionnaire was administered for obtaining participants’ Multiple Intelligence profile.  Later, the participants were given a text and asked to read and summarize it. The collected writings were analyzed for grammatical accuracy, complexity and quality of the writing based on Jacob et al.’s (1981) scale. The results of the correlational analysis revealed that overall Multiple Intelligences correlated positively with the quality of the female learners’ writing. The findings suggest that English teachers consider the role of multiple intelligences in learning and teaching process and provide more effective activities to help learners of different intelligences improve their foreign language writing skill.

    Keywords: multiple intelligences, writing performance, gender
  • Mehran Davaribina *, Seyyed Hossein Karimi Pages 23-39

    This research is a quasi-experimental study investigating the effect of different types of teacher Written Corrective Feedback (WCF) on Iranian EFL learners’ writing accuracy in using two functions of English articles (the first mention and anaphoric reference) and simple past tense (regular and irregular). Ninety-four Iranian learners of English were assigned into three experimental groups of direct feedback group (n=24), indirect feedback group (n=24), direct plus indirect feedback group (n=24), and one pilot group (n=22). The participating groups’ homogeneity was checked by their performance in the proficiency test and the pre-test. During six treatment sessions, each of the three groups received feedback type. The papers with attached comments were returned to the participants. On two occasions (pre-test and post-test), the participants completed a picture description task. The results of one-way ANOVA revealed a statistically significant difference in the performance of the three groups. Furthermore, Scheffe post-hoc analysis indicated that the direct group outperformed direct plus indirect group, and direct plus indirect group outperformed the indirect group.

    Keywords: Written Corrective Feedback (WCF), Direct Feedback, Indirect Feedback, Picture Description Task
  • Esmail Faghih, Faezeh Nemati * Pages 40-52

    Two main features of vocabulary knowledge, namely breadth and depth, have a fundamental role in vocabulary research. This research aimed to study the relationship between vocabulary knowledge and reading comprehension, and to investigate which feature of vocabulary knowledge, breadth or depth, had better impact on identifying reading comprehension performance. Therefore, three language tests were used, including a reading comprehension test, Vocabulary Levels Test, and Word Associates Test. 64 students majoring in Medicine at Ferdowsi University of Mashhad, Iran, participated in the study. The outcomes of the two-tailed Pearson Correlations and multiple regression analyses declared that test results on vocabulary breadth, depth of vocabulary knowledge, and reading comprehension were positively correlated and breadth and depth of vocabulary knowledge were closely interrelated.

    Keywords: vocabulary breadth, depth of vocabulary knowledge, reading comprehension
  • Parisa Ghaderi *, Fatemeh Behjat, Mohammad Rostampour Pages 53-66

    Nowadays Information and Communications Technology (ICT) is becoming not only enormously popular but also increasingly important in our lives and education system. Generally, learners are usually eager to work on computers or with various kinds of modern technology. This research was carried out to find out whether using weblogs is effective in Iranian EFL learners’ vocabulary and writing skills. To do so, two samples of learners were selected through an OPT test as the control and experimental groups, and a pretest of vocabulary was administrated. Then, the traditional methods of teaching vocabulary and writing were used for the control group, and weblogs were used for the experimental group. After three months of instruction, another test of vocabulary and writing was given as the posttest to the students of both groups to assess their achievement. The results of the analysis of ANCOVA showed that weblogs were more effective than the traditional ways of teaching vocabulary and writing.

    Keywords: Vocabulary, weblog, writing skill
  • Raheleh Kabiri, Nasser Ghafoori * Pages 67-82
    Acquiring adequate vocabulary in a foreign language is very important but often difficult. Considering the importance of learner’s vocabulary learning and retention, the present study aimed at examining the impact of playing word games on young Iranian EFL learners’ vocabulary learning and retention at Irandoostan language Institute in Tabriz. To that end, 50 female learners at the age range of 8-12 were selected and assigned into an experimental (n=25) and a control (n=25) group. The design of the study was quasi-experimental with pretest, immediate posttest and delayed posttest. The content of the tests were based on the students’ course books and consisted of 20 items. The researcher utilized the word games in order to teach the selected vocabulary items during the course which lasted for a month and a half. The games were played each session for about 15 minutes. The experimental group was engaged in playing word games as a treatment and the control group received usual instruction. After the treatment, the participants in both groups took the post-test and after two weeks the learners were asked to take the test once more. This time their scores were assigned as the retention post-test scores. The mean scores of two groups were compared three times through the independent samples t-test. The results of the data analysis revealed that playing word games were effective in helping learners to improve their vocabulary learning and retention.
    Keywords: vocabulary learning, Vocabulary Retention, Young EFL Learners, Word Games
  • Mehri Jalali *, Manoochehr Jafarigohar Pages 83-101

    This study set out to explore whether different input enhancement tasks as implicit instruction techniques had any significant impact on the intake of causative verbs in English as a foreign language among Iranian EFL learners. For this purpose, three intact classes consisting of 75 male and female intermediate L2 learners were randomly divided into three conditions: simultaneous grammar consciousness-raising tasks (GCR, n= 22), sequential textual enhancement (TE, n= 28), and control group (CON, n= 25) that received reading comprehension passages totally free from the target structure. A grammaticality judgment test was used as the pre and posttest in order to measure the participants’ intake. Results revealed that the learners in GCR group had significantly better intake of the target structure than those in the TE group, while control group made no gain. The findings cast doubt on the usefulness of focusing on form before focusing on meaning.

    Keywords: input enhancement, textual enhancement, grammar consciousness-raising, intake, input-based instruction
  • Sakineh Sahebdel, Mohammadreza Khodadust * Pages 102-119
    This study attempted to determine the effect of background music while silent reading on Iranian EFL learners’ reading comprehension. The participants were 57 Iranian EFL learners between the ages of 14 and 16 in two 3rd grade high schoolclasses at pre-intermediate proficiency level. Before treatment,both experimental and control groups took a reading comprehension pretest. In the experimental group, the researchers played Mozart sonatas as background music and asked them to read the passage silently and then answer the reading comprehension questions. In the control group, the procedure was the same, but no music was played while silent reading by the students. After ten sessions, the students of both groups were asked to answer another independent but parallel form of reading section of PET as their post-test. The independent samples t-testresultsindicated that the experimental group outperformed the control group in reading comprehension posttest, and listening to background music while silent reading had a significantly positive effect on Iranian EFL learners’ reading comprehension. The results of the present study have implications for EFL students, teachers, and teacher educators as well as syllabus designers and materials developers.
    Keywords: Background music, Silent Reading, reading comprehension, Mozart Effect
  • Sara Raoufkhorasani, Mandana Yousefi * Pages 120-145
    This study tried to examine EFL translators’ uncertainty and uncertainty management strategies through employing think aloud procedures. The participants of this study were some MA andBA translators selected from several universities in Iran. To this aim, a proficiency test was firstly administered among the volunteers. Then, think aloud protocol and retrospective interview were used to collect data. Meanwhile, Angelone coding system was used to categorize the data. To identify the significance of differences, chi-square nonparametric test was utilized. The findings indicated that MA translators had greater tendency to show uncertainty at larger chunks of language such as collocation and sentence, while BA ones were more inclined to show uncertainty in textual level. At the same time, behavioral and locus options were compared and contrasted between MA andBA translators. It was also found out that look-up and rereading strategies were frequently used to manage uncertainty. The findings of this study can be helpful for translators to improve their translation ability by being more aware of what is happening inside their minds. Awareness of a stockpile of strategies helps them have fewer difficulties while translating a text.
    Keywords: Uncertainty, uncertainty management, think aloud, retrospective interview, Angelone coding system
  • Sara Salehpour, Nasrin Hadidi *, Biook Behnam Pages 146-169
    Mastering writing has always proved an almost insurmountable barrier to EFL learners. In an attempt to alleviate problems advanced EFL learners have with writing, this study aimed at investigating the effect of scaffolded instruction through writing frames constructed from extended prefabricated lexical bundles. 40 female advanced English students, selected out of a population of 65, were randomly assigned into experimental and control groups. The participants of both groups were assigned a writing pre-test prior to any instruction, and a writing post-test following the twenty-session scaffolded instruction in both groups. The results revealed that the participants in the experimental group outperformed their counterparts in the control group as a result of the writing frames they were provided with. Overall, it is concluded that scaffolded instruction through writing frames can be a useful means of helping advanced students to improve their writing quality.
    Keywords: writer’s block, negative transfer, Zone of Proximal Development, lexical bundles, extended prefabricated lexical bundles
  • Shabnam Vahidfar, Zohreh Seifoori * Pages 170-187
    Diction conveys a wide array of meanings of which formality and emotionality are only two facets. Researchers have investigated various features of written discourse to capture discourse variation in L1 and L2 writings. Likewise, the present ex-post-facto study compared the formality and emotionality of diction in general and emotional English and Farsi texts produced by 20 MA students at Islamic Azad University, Tabriz Branch. Having verified the initial homogeneity of the participants, we required them to write four paragraphs, two in English and two in Farsi, on a general and an emotional topic. The formality of the words in English texts was determined based on Webster’s Dictionary. Further, the positive and negative emotion words used in English and Farsi texts were measured based on the definitions offered by Pennebaker and King (1999).The results of the statistical analyses revealed no significant difference in the formality of the words used by the participants in general and emotional English texts. The comparison of the research data, however, indicated significant differences in the use of emotion words in general and emotional English and Farsi texts. The findings underscore the need for raising learners’ awareness of the role diction can play in writing.
    Keywords: diction, Emotional words, Formal words, style, Writing